Romukullan osto Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä

Hämeenlinnan keskustassa toimivan Paristonvaihtopisteen monipuolisiin palveluihin kuuluu romukullan ja hopean osto markkinoiden parhaimmilla hinnoilla! Jos siis haluat myydä esimerkiksi vanhoja ja käyttämättömiä kulta- ja hopeakorujasi, käänny puoleemme. 

 

Hoidamme myös kellojen ja korujen korjaukset asiantuntevasti, sillä meillä on korujen ja kellojen muutos- ja korjaustöistä jo yli 30 vuoden kokemus. Meille voit siis tuoda niin uuden kuin antiikkikellonkin korjattavaksi. Toteutamme myös haasteellisimmat korjaustyöt kätevästi. 

Meiltä saat myös helmien punontoja ja korukaiverruksia sekä timanttien ja kivien istutuksia koruihin.

Ota yhteyttä

Romukullan ja hopean osto 

Haluatko myydä romukultaa tai hopeaa? Ota yhteyttä – palveluihimme kuuluu romukullan, hopean ja muiden jalometallien osto.

 

Ostamme muun muassa:

-kunniamerkkejä

-vanhoja rahoja ja kultarahoja

-kulta- ja hopeakoruja: sormuksia, ketjuja, korvakoruja

-veto- ja automaattikelloja

-kultaharkkoja

-hammaskultaa.

 

Voit saada rahat kullasta tai muista jalometalleista käteesi saman tien tai tilillesi. Maksamme nyt korotettua hintaa! 

 

Katsomme yhdessä kaikki korusi, testaamme karaatimäärän ja painon, ja näet itse koko prosessin ajan, kuinka toimimme.Tervetuloa palveltavaksi. Meidät löydät Kauppapaikka Tavastilan 2. kerroksesta keskeltä käytävää. 

 

Vaikka et olisi vielä valmis myymään kultaesinettäsi tai kelloasi, voit tuoda sen arvioitavaksi. Kysy lisätietoja kullan ja muiden jalometallien myynnistä!

Tarvitseeko kellosi uutta paristoa? 

Paristovaihtopiste Hämeenlinnan keskustassa tarjoaa laadukkaat kultasepän palvelut – vaihdamme myös kelloihin uudet paristot käden käänteessä. Valikoimastamme löytyy tasokkaita sveitsiläisiä Renata-paristoja. Jos haluat, huollamme kellosi muutenkin. 

 

Paristonvaihtopiste toteuttaa kaikki kultasepän palvelut laajalla ammattitaidolla. Kauttamme voit myös tilata erilaisia kultasepäntuotteita aina kelloista koruihin ja muihin hopea- ja kultaesineisiin. Tuotteiden toimitus kestää yleensä vain muutaman päivän. Ota yhteyttä!

Yhteydenottokuvake

Paristonvaihtopiste Hämeenlinnassa tarjoaa romukullan ostoa markkinoiden parhaimpaan hintaan. Tervetuloa liikkeeseemme tai soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä