Kellojen ja korujen korjaukset ammattitaidolla Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä

Paristonvaihtopiste Hämeenlinnan keskustassa hoitaa kellojen ja korujen korjaukset ripeästi ja ammattitaitoisesti. Vuonna 2016 perustetulla yrityksellä on korujen ja kellojen muutos- ja korjaustöistä yli 30 vuoden kokemus. Korjaan kaikki kellot aina antiikkikelloista uusiin kelloihin varmalla ammattitaidolla.

Teen esimerkiksi helmien punontoja ja myös korukaiverruksia asiakkaan toiveiden mukaan. Teen myös timanttien ja kivien istutukset koruihin, sekä koon muutokset ja erilaiset muokkaukset asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mikäli kellosi tarvitsee uutta ranneketta, saat liikkeestäni erilaiset metalliset ja nahkaiset rannekkeet. Paristonvaihtopisteen valikoimiin kuuluvat muun muassa laadukkaat Diplomat-kellorannekkeet. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi!

Kysy lisää palveluistani

Romukullan ja jalometallien osto luotettavasti

Haluatko myydä romukultaa tai hopeaa? Ota Paristonvaihtopisteeseen yhteyttä, sillä yrityksen palveluihin kuuluu romukullan, hopean ja muiden jalometallien osto.

Ostan muun muassa kunniamerkkejä, rahoja, kelloja, kultaharkkoja ja hammaskultaa. Voit saada rahat kullasta tai muista jalometalleista käteesi saman tien tai tilillesi. 

Vaikka et ole valmis myymään kultaesinettäsi tai kelloasi, tuo se minulle arvioitavaksi. Tarjoan kultasepäntuotteiden arviointia pitkällä kokemuksella. Kysy rohkeasti lisätietoja kullan ja muiden jalometallien myynnistä – olen palveluksessasi!

Paristojen vaihto ja muut kultasepän palvelut

Tarvitsetko nopeaa paristojen vaihtoa kelloosi? Piipahda Paristovaihtopisteessä Hämeenlinnan keskustassa – homma hoituu jopa saman tien. Myyn ja vaihdan kelloihin laadukkaat sveitsiläiset Renata-paristot, jotka kestävät käytössä pitkään.

Halutessasi huollan kellosi muutenkin. Tarjoan kelloihin metalliset ja nahkaiset vaihtorannekkeet ja toteutan esimerkiksi kellojen vesitiiviyden testaukset.

Paristonvaihtopisteestä saat myös muut kultasepän palvelut pitkällä kokemuksella. Saat liikkeeni kautta tilauksesta kaikenlaiset kultasepäntuotteet aina kelloista koruihin ja muihin hopea- ja kultaesineisiin. Tuotteiden toimitus kestää yleensä vain muutaman päivän, ja hinnat ovat Paristonvaihtopisteessä pääsääntöisesti edullisempia kuin monissa muissa kulta- ja korukaupoissa. Kysy lisää!

Yhteydenottokuvake

Paristonvaihtopiste Hämeenlinnassa tarjoaa kellojen ja korujen korjaukset, muokkaukset ja paristojen vaihdot nopeasti ja luotettavasti. Piipahda liikkeessä tai soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä